Immigration och arbetstillstånd

Har du tid eller kunskap?

Rekrytering av utländska specialister är det bästa valet för företag som har svårt att hitta lämpliga kandidater i Sverige. Den fria rörligheten inom EU, EES och Schweiz har gjort det enklare att rekrytera från Europa. Men för företag som rekryterar utanför EU kan det vara en mardröm att få arbetstillstånd för sin kandidat på grund av alla regler. Observera dock att vi även hjälper till med praktiska frågor vid anställning från EU, EES och Schweiz.

Terminal 5 stöttar dig

Terminal 5 har stor kunskap om den svenska migrationsprocessen och goda kontakter med Migrationsverket. Varje arbetstillståndsansökan, nya och förlängningar, som lämnas in via oss kommer att vara korrekta. Vi sköter kontakten med din kandidat, alla berörda myndigheter och Migrationsverket samt ansvarar för allt pappersarbete och all administration. Med vår hjälp kommer din kandidat att hanteras på ett personligt och professionellt sätt!

Vi hanterar allt åt dig:

– Strategisk rådgivning gällande olika arbetstillstånd
– Ansöka om arbetstillstånd hos Migrationsverket
– Nya ansökningar om arbetstillstånd och förlängningar för kandidater och familjemedlemmar
– Allt pappersarbete och all administration
– Direktkontakt med kandidater
– Relocationstöd (bostad, personnummer m.m. vid behov)

Boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte

Är du arbetsgivare bokar du här ett kostnadsfritt rådgivningsmöte (vi kan tyvärr inte hjälpa dig om du kontaktar oss som privatperson).
Om de datum och tider som finns tillgängliga inte passar: kontakta oss