Snabbspår för immigration och arbetstillstånd

Har du tid att vänta ett halvår?

Utlandsrekrytering är ett naturligt val för företag och organisationer som har svårt att hitta arbetskraft i Sverige. Den fria rörligheten inom EU, EES och Schweiz har gjort att det i princip är lika enkelt för arbetsgivare att rekrytera från Europa som inom det egna landet. Men för företag som rekryterar utanför EU kan det ta mellan sex till tolv månader för att få ett arbetstillstånd till sin kandidat. Det är få som kan vänta så länge.

Tio dagars handläggning med Terminal 5

Terminal 5 är en certifierad partner till Migrationsverket. Det betyder att alla ansökningar om arbetstillstånd som går via oss får högsta prioritet hos deras handläggare, oavsett om det är en helt nytt arbetstillstånd eller en förlängning av arbetstillstånd. Vi sköter all kontakt med er kandidat och Migrationsverket samt ansvarar för pappersarbete och administration. Med vårt snabbspår kan din kandidat ha sitt arbetstillstånd eller förlängning godkänt redan efter tio dagar!

Vi hjälper er med:

– Ansökan om arbetstillstånd hos Migrationsverket
– Nya ansökningar och förlängningar av arbetstillstånd
– Pappersarbete och administration
– Kontakt med kandidater
– Flytthjälp/relocation

Certifiera dig med Terminal 5

Planerar ni fler utlandsrekryteringar? Då ska ni undercertifiera er hos Terminal 5! Som partnerbolag till oss får ni samma snabba hantering hos Migrationsverket när ni ska ansöka om arbetstillstånd för kandidater utanför EU, EES och Schweiz. Det betyder att ni redan från start kan utöka ert sökområde utan att behöva oroa er för långdragna handläggningstider.

Boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte

Om de datum och tider som finns tillgängliga inte passar: kontakta oss