Språkutbildning

Har ni språkutmaningar på jobbet?

Den globala arbetsmarknaden har gjort att vi idag kan möta flera olika nationaliteter och bakgrunder på våra jobb. Men för den som just kommit till Sverige kan det vara svårt att komma till rätta direkt, särskilt om man inte talar samma språk. Det är oftast den viktigaste vägen in i gemenskapen på arbetsplatsen och en förutsättning för att personen ska vilja stanna kvar en längre tid.

Boka in en förberedande språkutbildning med Terminal 5 – startdatum i juni

Terminal 5 erbjuder en grundutbildning i yrkessvenska för företag och dess utländska expertkompetens. Att känna sig inkluderad, förstå varandras affärskulturer och tala samma språk är förutsättningar för att medarbetaren, med eventuell familj, ska vilja stanna länge hos dig som arbetsgivare.

Utbildningen sker på distans vid 12 tillfällen á två timmar utspritt över tre månader. Utöver den 24 timmars lärarledda utbildningen får individen genomföra hemuppgifter för att på kort tid skapa så bred språkkunskap som möjligt.

Startdatum för kommande kurser:
– 13 juni

Grundläggande utbildningar i svenska med Terminal 5

På Terminal 5 erbjuder vi flera olika utbildningar i svenska för både kandidater, medarbetare och familjemedlemmar. Genom att ta en svenskautbildning inför flytten till Sverige kommer din kandidat snabbare kunna komma in i arbetet och samhället. Att kunna göra sig förstådd och förstå sina nya kollegor stärker också självförtroendet. Oavsett vilken typ av utbildning ni väljer så kommer det göra en stor skillnad för alla inblandade!

Ett urval av våra övriga utbildningar:

– Online- eller lärarledda utbildningar
– Förberedande eller fördjupande utbildningar
– Utbildningar på A1-, A2-, B1-, B2-, C1- och C2-nivå
– För kandidater och deras familjemedlemmar

Anpassa utbildningen efter behov

Vi kan självklart skräddarsy en utbildning i svenska efter ditt företags och din kandidats förutsättningar. Vi erbjuder bland annat onlineundervisning i egen takt, lärarledd undervisning, språkcoachning ansikte-mot-ansikte och ett blandat program med instruktörsledda och virtuella sessioner. Vad passar er bäst?

Kontakta peder.hansson@terminal5.nu för mer information och bokning av din utbildning.